Du kan avsluta din prenumeration när som helst.
Avsluta
- Gå till Inställningar → Prenumeration
- Klicka Avsluta prenumeration
- Bekräfta
Vad händer
- Du behåller tillgång till slutet av betalningsperioden
- Ingen mer debitering
- Data sparas i 30 dagar
- Du kan återaktivera inom 30 dagar
Exportera data
Innan du avslutar kan du exportera all data under Inställningar → Konto → Exportera data.
Var denna artikel till hjälp?
Tack för din feedback!
Tack! Vi jobbar alltid på att förbättra våra artiklar.